8 Οκτ 2017

4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού

«ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Στόχος της Πανελλήνιας Ημέρας σχολικού Αθλητισμού είναι η άθληση πρωτίστως να αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην ενήλικη ζωή τους. 
Για τον λόγο αυτό και φέτος οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες εντός της σχολικής μονάδας.

Τo σχολείo μας επισκέφτηκαν η Χριστίνα Πασιαλή, 5η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Beach-Volley U19 και ο Απόστολος Ταμπουρατζής, πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ αθλητές και προπονητές του Beach-Volley και Βόλεi.

Μίλησαν στους μαθητές για το beach-Volley, ένa άθλημα που δεν είναι ευρέως γνωστό και είναι κατ΄εξοχή ψυχαγωγικό αφού κυρίως παίζεται στις παραλίες το καλοκαίρι. Τους εξήγησαν τις βασικές αρχές του αθλήματος, για τον τρόπο που παίζεται, τους κανονισμούς του και για τα οφέλη που προκύπτουν από την ενασχόληση με αυτό.

Με την καθοδήγησή τους τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν στον φιλέ αλλά και έπαιξαν συμπαίκτες με τους δύο προπονητές σε αγώνα επίδειξης του αθλήματος.

Οι μαθητές μας αλλά και η Χριστίνα και ο Απόστολος διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν πολύ. Οι δύο προπονητές μας διαβεβαίωσαν ότι με πολύ χαρά θα το επαναλάβουν. Τους ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διέθεσαν και για την προσφορά τους στους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου