25 Οκτ 2021

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου...

 

                                                    Τετάρτη  27-10-2021

9.45 – 10.00: Παράδοση της σημαίας στους/στις Σημαιοφόρους και στους Παραστάτες/τριες των τμημάτων της Στ΄ τάξης, στο προαύλιο του σχολείου.

10.00 – 11.00 : Οι Εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές τους, θα πραγματοποιήσουν, σχετικές με την επέτειο της ημέρας, δραστηριότητες, στις τάξεις, χωρίς την παρουσία γονέων. Στις 11.00 π.μ. οι μαθητές των Α΄- Ε΄ τάξεων θα αποχωρήσουν. Ο Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες της ΣΤ καθώς και όσοι μαθητές της Στ΄ τάξης επιθυμούν, θα παραμείνουν για να λάβουν μέρος στην κατάθεση στεφάνου. ( Οι μαθητές της Στ΄ τάξης να φορούν τις στολές της παρέλασης).

Το ολοήμερο πρόγραμμα καθώς και η πρωινή ζώνη, δε θα λειτουργήσουν.

11.30 : Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων του Δήμου Παπάγου- Χολαργού. Τα σχολεία μας θα εκπροσωπηθούν από τους μαθητές των Στ΄ τάξεων και θα συνοδεύονται από Εκπαιδευτικούς των σχολείων. Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να παραλάβουν τους/τις μαθητές/τριες από το Ηρώο, εφόσον ενημερώσουν τους/τις συνοδούς Εκπαιδευτικούς. Οι υπόλοιποι μαθητές/ τριες θα επιστρέψουν στο σχολείο και θα αποχωρήσουν στις 12.15 περίπου.

       Πέμπτη 28-10-2021


10:15 Οι Σημαιοφόροι των σχολείων μας, θα έρθουν στον ιερό ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου και με τη συνοδεία Εκπαιδευτικού, θα εκπροσωπήσουν τα σχολεία στη Δοξολογία

10.30 : Δοξολογία στον ιερό ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου

11.00: Οι μαθητές/τριες που παρελαύνουν, συγκεντρώνονται στο σχολείο και συνοδεύονται από Εκπαιδευτικούς στον χώρο της παρέλασης.

11.45: Παρέλαση στην οδό Εθνικής Αμύνης και παραλαβή των μαθητών/τριών από το σημείο που τελειώνει η παρέλαση, στο ύψος του βενζινάδικου.



Από τη Διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου