17 Σεπ 2018

Για τους μαθητές της Α τάξης...

Κουκουβαγιογλωσσοποιητής
Σήμερα στις 8 το πρωί, ήρθε ένα tree-mail στον ειδικό κουκουβαγιογλωσσοποιητή του σχολείου. Το tree-mail στάλθηκε από το 1ο Δημοτικό Κουκουβαγιοσχολείο του βουνού Υμηττού, το οποίο βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το μοναστήρι. 

Επειδή θα έχετε απορία σχετικά με αυτά που γράφω, εξηγώ:
Το tree-mail, είναι ένα μήνυμα που στέλνουν τα πουλιά και τα ζώα του βουνού, με τη βοήθεια των δέντρων. Κάθε φορά που τα φύλλα των δέντρων κινούνται, μεταφέρουν κάποιο μήνυμα. Έτσι όλα τα ζώα και τα πουλιά του Υμηττού, μαθαίνουν τα νέα και επικοινωνούν. Αυτό ισχύει σε κάθε τόπο που υπάρχει φυσικό περιβάλλον με δέντρα φυσικά, αλλιώς αναλαμβάνουν οι θάμνοι!
Οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, επειδή για να καταλάβεις τη γλώσσα αυτή, πρέπει να είσαι παιδί στη σκέψη
Όμως οι κουκουκουβάγιες, ως σοφά πουλιά, έχουν κατασκευάσει ένα ειδικό μηχάνημα, που λέγεται κουκουβαγιογλωσσοποιητής και μεταφράζει στην ανθρώπινη


γλώσσα, τα μηνύματα της φύσης. Αυτά τα μηχανήματα τα στέλνουν μόνο σε σχολεία που ξέρουν πως υπάρχουν όμορφοι και εξαιρετικοί μαθητές, και τους προτείνουν συνεργασίες. 
Έτσι λοιπόν, στις αρχές Σεπτεμβρίου, έφτασε ένα τέτοιο μηχάνημα στο γραφείο του Διευθυντή και ξεκίνησε να λειτουργεί!

Στο tree-mail λοιπόν...Έγραφε...
Η κ. Σοφία, η δασκάλα του σχολείου μας, 
έχει μια πρώτη εικόνα, από κρυφή επίσκεψη, 
που ήδη έκανε στο 3ο Παπάγου.


Αγαπητοί μαθητές και Εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου.
Μάθαμε πως στην Α τάξη του σχολείου σας, υπάρχουν πολλοί καλοί και όμορφοι μαθητές. 
Θα θέλαμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό στέλνοντας μια δασκάλα του σχολείου μας, στην αίθουσα της Α τάξης σας, για να παρακολουθήσει το μάθημα και τους μαθητές. Αν η δασκάλα μας χαρεί για την επίσκεψη, θα σας επισκεφθεί μια επιτροπή μαζί με έναν μαθητή της Α τάξης, του δικού μας σχολείου, για να συνεδριάσει και να υπογράψει τη βεβαίωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι μαθητές, είναι να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να συνεργάζονται με τη δασκάλα τους. 
Αν συμφωνείτε, να συνεργαστούμε, παρακαλώ απαντήστε μας με tree-mail. 
Η Διευθύντρια του Σχολείου
Βάγια Δίπλα ΚουκουβάγιαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου